Fremkaldelse

Når det kommer til fremkaldelse af pasfotos, så har man mange forskellige muligheder til mange forskellige priser. Man kan enten gå til en professionel fotograf, eller man kan benytte en af de mange pasfoto automater rundt omkring i landet. Er man kreativ kan man også lave sit eget pasfoto, dette kan dog ikke anbefales på grund af myndighedernes strenge krav til pasfotos. Sidst men ikke mindst så kan man også vælge at få fremkaldt sine pasfotos online, enten med den online pasfoto-automat eller hos en af de mange andre online udbydere. Her kommer lidt mere information om de forskellige muligheder for pasfoto fremkaldelse.

Pasfotos hos professionelle fotografer er dyrest

Når man får taget sit pasbillede hos en professionel fotograf, så bliver der brugt professionelt udstyr. Det betyder at belysningen er helt i top og at kameraet der benyttes tager billeder, hvor man ikke behøver at bekymre sig om kvaliteten. Da kameraet fotograferne benytter er digitalt, betyder det også at billedet nemt kan tages om på ny, hvis ikke billedet er som man ønsker det. Derudover kan en professionel fotograf også vejlede, så man får taget et pasbillede der lever op til myndighedernes strenge krav. De eneste minuser ved at benytte en professionel fotograf er først og fremmest prisen, som ligger imellem 100-150 kr. derudover skal man også ofte lave en aftale hos fotografen.

Lav pasbilleder nemt Online

Der er mange forskellige muligheder for at få fremkaldt sine pasfotos online. De fleste store online foto services tilbyder billeder som er i pasfoto format, her får man dog ofte ikke meget hjælp til selve udarbejdelsen. Hvis man derimod benytter den online pasfoto-automat, så får man alt den hjælp man behøver til at få lavet sine pasfotos online, så de også bliver godkendt af myndighederne. Fordelene ved at fremkalde dem online er at man får hjælp og støtte, man kan lave dem hjemme hos sig selv og sidst men ikke mindst, så er det en det billigere end de andre løsninger.

Lav dine egne pasfotos

Hvis man er kreativ og god med med et kamera og saks, så kan man også gå i krig med at lave sine egne pasbilleder. De lovmæssige krav til hvad et pasfoto skal opfylde, kan man finde under pasfoto regler. Vi kan dog ikke anbefale at man selv går i krig med fremkaldelse af pasfotos, mange af disse forsøg bliver afvist af myndighederne,

Fremkaldelse i Pasfoto Automater

Som vi nævnte ovenfor så er der mange fordele ved at bestille sine pasfotos online, men hvis man er i tidsnød og skal bruge sine pasfotos her og nu, så kan man vælge at benytte en af de mange pasfoto automater der er opstillet rundt omkring i de danske byer, ofte ved togstationer. Når man benytter disse automater er der ingen garanti for at det bliver godkendt af myndighederne, derudover kan det også være ret stresset at benytte dem, da de ofte er opstillet i offentlige rum.

Vi har samlet lister over hvor man finder pasfoto automaterne rundt omkring i Danmark: